DevFest Bucharest 2023: Ce se întâmplă când sute de programatori pasionați de tehnologiile Google se adună la aceeași conferință?

Gabriel Dăscăleanu
Autor
Octombrie 5, 2023

Ce eveniment aduce în același loc vizionarii, inovatorii și pionierii din arii precum Android Development, Flutter sau AI & Cloud Engineering? DevFest Bucharest 2023 este un eveniment din umbrela de evenimente DevFest, organizat de Google Developer Group Bucharest. Acesta va avea loc sâmbătă, pe 18 noiembrie, la Novotel Bucharest City Center, între orele 9:00 – 17:00. Evenimentul este atât pentru profesioniștii din domeniile menționate mai sus care se află la început de drum, cât și pentru experți și lideri din industrie.

Pentru că știm cât de importante sunt oportunitățile de networking și contextele de învățare pentru cei care vor să țină pasul cu cele mai noi tehnologii și bune practici din domeniul IT, DevFest este un eveniment pe care abia așteptăm să îl organizăm an de an. Și noi la rândul nostru căutăm să participăm la cât mai multe evenimente de-a lungul anului. Așa, ne asigurăm că suntem la curent cu tot ceea ce e nou în industriile noastre. Această dorință de a fi conectați cu noutățile din industrie și pasiunea pentru a crea contexte de învățare ne motivează să îmbunătățim edițiile DevFest Bucharest an de an.

În Continuare, Ai De Făcut 4 Alegeri Legate De DevFest Bucharest 2023:
  1. Vrei să afli mai multe despre detaliile organizatorice (speakeri, agenda)? Încă sunt în curs de completare, dar le vei găsi pe website.
  2. Ai o idee pentru un talk fain pe una din cele trei teme de mai sus și ai vrea să te înscrii ca speaker? Aplică pentru a fi speaker!
  3. Vrei să te asiguri că prinzi biletul early bird pentru eveniment? Îl poți lua de pe iabilet.ro.
  4. Vrei să îți povestim mai în detaliu ce este DevFest? Și la ce te poți aștepta pentru ediția de anul acesta? Continuă să citești articolul.
Ce Este Mai Exact DevFest?

DevFest este o serie de conferințe tech la nivel internațional, organizată de Google Developer Groups. Evenimentele se bazează pe dorința comunităților locale de developeri de a aduce într-un loc comun programatori, studenți, companii de tech și speakeri care să-și împărtășească experiențele și perspectivele asupra industriei IT. DevFest se axează pe tehnologiile din sfera Google (precum Android, Cloud, Firebase, Chrome, AI, ML etc). Și, este o oportunitate de a te conecta cu colegi de breaslă și de a descoperi noutățile din industrie. Vrem să abordăm subiecte de interes pentru obiectivele de învățare ale comunității locale de programatori.

Conectare & Dezvoltare Profesională Pentru Programatori: DevFest Bucharest 2023

Poză din timpul prezentărilor, DevFest Bucharest 2022

Și în acest an, DevFest Bucharest 2023 găzduiește prezentări și discuții cu experți și lideri din sfera tehnologiilor Google. Apropo, dacă vrei să vorbești despre experiența ta sau să prezinți un subiect care te pasionează legat de unul dintre cele trei track-uri, call-ul pentru speakeri este aici! Ai timp să îți înscrii prezentarea până pe 1 noiembrie. Dar ne-ar ajuta să primim prezentarea și subiectul cât de repede, ca să îți rezervăm locul. Organizatorii evenimentului, Bogdan Zurac, Alex Bordei, Cosmin Ștefan și Codruț Ciulacu abia așteaptă să vadă spațiul de învățare și conectare pe care acum îl construiesc cum prinde viață în ziua evenimentului! Principalele track-uri din această ediție sunt: Android Development, Flutter și AI & Cloud Engineering.

DevFest Bucharest 2023: Unde Și Când?

Evenimentul va avea loc pe 18 noiembrie (9:00 – 17:00), la Hotel Novotel, situat în centrul Bucureștiului. Accesul la eveniment se face pe baza biletelor achiziționate online. Organizatorii au pregătit o experiență care balansează oportunitățile de networking cu cele de învățare. Cum? Prin intermediul unui program care conține atât talk-uri de la experți din industrie, cât și sesiuni de cunoaștere și networking. Astfel, participanții se pot aștepta la:

  • Sesiuni de învățare
  • Ateliere practice
  • Sfaturile experților
Cine Se Află În Spatele DevFest Bucharest 2023?

Poză cu echipa de organizare, DevFest Bucharest 2022

Conferința este organizată de Google Developer Group (GDG) Bucharest, comunitate independentă de programatori pasionați să dezvolte și să împărtășească tehnologiile Google cu developerii din și din jurul Bucureștiului. GDG Bucharest este deschis pentru orice entuziast al tehnologiilor Android, Flutter, Firebase, Mobile, Kotlin, Cloud, AI, Machine Learning, Google Assistant, Google Cloud Platform, Polymer, Angular, TensorFlow, Web și altele.

În organizarea DevFest Bucharest 2023, GDG ne are ca partener principal pe noi, Digital Stack, dezvoltator de experiențe de învățare de IT personalizate și de soluții de formare pentru indivizi și organizații. Carmen Ciulacu, co-fondator Digital Stack și fondator GDG Bucharest din 2010, nu ratează nicio oportunitate de a organiza contexte de învățare și de networking pentru cei din industria IT. “Pentru noi, DevFest Bucharest 2023 nu este doar un eveniment, ci o oportunitate de a ne întâlni cu sute de programatori pasionați de tehnologiile Google și, în același timp, să aflăm despre cele mai noi inovații, tips & tricks și bune practici din industrie. Toate acestea ne ajută să vedem în ce direcție se îndreaptă industria, care sunt subiectele de interes pentru comunitate și cine sunt liderii de opinie care sunt de urmărit pe viitor.”, menționează Carmen Ciulacu.

Idei De Final

DevFest Bucharest 2023 reprezintă mai mult decât o conferință tech. Este un mediu în care profesioniști în programare, experți, studenți și speakeri se adună pentru a se ajuta unii pe ceilalți să fie la curent cu cele mai noi actualizări ale tehnologiilor Google. La această ediție ne axăm pe cele trei track-uri menționate anterior (Android Development, Flutter și AI & Cloud Engineering). Însă, comunitatea GDG Bucharest are membri care se axează și pe alte tehnologii din sfera Google, precum TensorFlow sau Firebase. Deci, ne vedem pe 18 noiembrie la Novotel Hotel City Center în București?

Bilete le poți achiziționa de aici – și, nu uita că pentru a aplica să fii speaker poți intra aici!