Search
Close this search box.

Alianța Națională pentru Digitalizarea Instituțiilor Publice dă startul acțiunilor pentru pregătirea noii ere digitale

Digital Stack a decis să se implice în Alianța Națională pentru Digitalizarea Instituțiilor Publice (ANDIP) din România, înțelegând realitățile dramatice cu care se confruntă țara la capitolul digitalizării instituțiilor publice (în special pe palierul securității informatice și a lipsei automatizărilor de procese).

Alianța Națională pentru Digitalizarea Instituțiilor Publice va lansa un program amplu, ce vizează digitalizarea unui număr cât mai mare de instituții publice din România, prin trei mari căi de acțiune: 

1) educație tehnologică;

2) consultanță în IT & Software și integrare de procese;

3) accederea la finanțări instituționale (nerambursabile și/sau rambursabile), care să permită efectuarea achizițiilor necesare digitalizării.

Prima etapă a programului constă într-un workshop dedicat factorilor de decizie din diverse instituții bugetare și vizează familiarizarea acestora cu implicațiile și beneficiile digitalizării. 

Workshop-ul va avea loc în perioada 08-09 decembrie 2022 (joi si vineri) la Alba – Iulia. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.  

Înscrierile sunt deschise, iar participarea la workshop este gratuită. Participantii trebuie să își acopere doar cheltuielile de transport, cazare și masă. Locurile sunt limitate.

Următoarele acțiuni desfășurate sub egida ANDIP vor avea loc începând cu luna noiembrie a acestui an. Pentru noutăți pe acest subiect, urmăriți canalele de social media ale Digital Stack.

Share
Urmareste-ne pe
Ramai la curent cu ultimele noutati de la DIgital Stack.
Ultimele postari

Postari similare

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Image-CNC5DVN.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue