Search
Close this search box.

Microsoft Azure Fundamentals

live interactive

Scurta descriere

Acest curs va oferi cunoștințe fundamentale despre serviciile cloud și modul în care aceste servicii sunt furnizate cu Microsoft Azure. Primul pas în învățarea despre serviciile cloud și Microsoft Azure, înainte de a urma cursuri suplimentare Microsoft Azure sau Microsoft cloud services.

Cursul va acoperi concepte generale de cloud computing, precum și modele și servicii generale de cloud computing, precum cloud public, privat și hibrid și Infrastructure-as-a-Service (IaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) și Software-as-a-Service (SaaS).

Acesta va acoperi, de asemenea, unele servicii și soluții de bază Azure, precum și servicii cheie ale pilonului Azure referitoare la securitate, confidențialitate, conformitate și încredere. Acesta va acoperi în mod intern prețurile și serviciile de asistență disponibile cu Azure.

Lista de subiecte

Beneficii

Acreditare

Acest curs este pentru

All Developers

Preconditii

NIVEL

Începător

DURATA

16 ore

Despre trainer

Irina SCURTU

Microsoft MVP pentru tehnologii pentru dezvoltatori, arhitect software, trainer tehnic CTT + și Microsoft Certified Trainer, Irina este mereu în căutarea ultimilor tendințe și a celor mai bune practici în arhitectură. Irina are peste 1000 de ore de instruire, ateliere și prezentări, fiind pasionată de schimbul de cunoștințe. Este constructor de comunități, fiind fondatoarea DotNet Iasi User Group și a conferinței dotnetdays.ro. Puteți, de asemenea, să o vorbiți pe Irina la conferințele importante din Europa sau să scrie articole pe blogul ei. https://irina.codes

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Image-CNC5DVN.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue