Ateliere
>
Atelierul de Șanse

Orange Digital Center

Orange Digital Center este o inițiativă a Grupului Orange care își propune să construiască un loc pentru crearea de noi șanse, prin inovare și dobândirea de competențe digitale, în fiecare țară în care Orange operează.

orange logo

Investește timp și pasiune în educația ta #PentruMâine!

În platforma educațională gratuită a Fundației Orange vei găsi cursuri practice pentru a dobândi noi competențe digitale, adaptate nevoilor tale și cerințelor de pe piața muncii.

Intră în „atelierul de șanse” și învață de la specialiști să construiești o versiune mai bună a ta, pentru a face față provocărilor din era digitală.

Sesiune de cunoaștere

Înainte de a da startul carierei tale în IT cu ajutorul unui curs Digital Stack, este esențial să vezi care opțiune este potrivită pentru tine. Așa că, hai să ne cunoaștem!

Te așteptăm la o sesiune de cunoaștere unde, timp de o oră, vom povesti în detaliu despre structurile cursurilor, vom defini dinamica mentor-cursant și vom trece alături de profesioniști din domeniul HR prin informațiile de care este important să ții cont pentru a-ți asigura succesul în viitoarea ta carieră în IT. În plus, vom povesti și despre viitoarele noastre evenimente, axate pe sfaturi practice legate de construirea CV-ului, așteptările din cadrul unui interviu, și alte informații care țin de avansarea în carieră.

Următoarea Sesiune de Cunoaștere va fi LUNI, 22 APRILIE,  de la ora 18:30, ONLINE. Pentru a participa, completează formularul de înscriere (accesează-l prin intermediul butonului de mai jos).

Explorează cursurile disponibile

Înscrierile pntru cursurile și workshopurile din cadrul Atelierului de Șanse se vor deschid în câteva zile. Până atunci, asigură-te că ți-ai salvat locul la Sesiunea de Cunoaștere de miercuri, 10 Aprilie, în cadrul căreia vom discuta în detaliu și despre oferta de cursuri gratuite disponibile!

orange logo

Despre Orange Digital Center

Inițiativa Orange Digital Center este o platformă educațională gratuită care are ca scop dezvoltarea abilităților digitale ale tinerilor, ajutând astfel la crearea de noi șanse la o viață mai bună. Cursurile se vor desfășura în format fizic în cadrul spațiului Nod Makerspace, Splaiul Unirii 160, București.

Beneficiari

Prioritatea în accesul la cursuri o vor avea persoanele în situații vulnerabile:

  • tineri care nu au un loc de muncă în prezent;
  • persoane cu venituri mici care își doresc să crească din punct de vedere profesional;
  • tinere mămici/femei vulnerabile care au nevoie de sprijin;
  • studenți sau foști studenți care nu se regăsesc în domeniul ales și vor să își îmbunătățească competențele digitale;
  • alte persoane în situații defavorizate.

Fiecare curs este gândit pentru a te susține atât în începerea, cât și în dezvoltarea carierei tale în IT. Cursul de Intro în Programare este special conceput pentru a te ajută să acumulezi cunoștințele de bază necesare pentru începerea unei cariere în IT și, alături de mentorii noștri, vei fi ulterior îndrumat spre unul dintre cursurile care se potrivește cel mai bine pentru tine (Testare Manuală, Web Front-End Development sau Python Development). În același timp, poți merge și către unul dintre celelalte cursuri (Introducere în WordPress, Primii Pași în Digitalizare Google Workspace) pentru a da startul carierei tale în IT.

Alege să investești timp și pasiune în educația ta pentru viitor!