Search
Close this search box.

Android 11 Meet-up

Ca parte a seriei de evenimente oficiale # 11WeeksOfAndroid, vă prezentăm cea de-a doua întâlnire a anului pe Android, centrată pe lansarea Android 11. Vom auzi totul despre noutățile în lansarea viitoare a platformei noastre preferate și ce trebuie să faceți pentru a vă pregăti pentru aceasta, precum și detalii despre unele dintre noile biblioteci lansate de Google.

Din moment ce, din păcate, COVID este încă o problemă majoră în această perioadă, vom găzdui acest eveniment online, astfel încât toată lumea va fi în siguranță.

AGENDĂ

18:00 – 18:15 | Bine ați venit participanți
18:15 – 18:30 | Ce este nou în Android 11
18:30 – 19:00 | Dependency Injection in Android with Hilt @Manuel Ernesto 19:00 – 19:30 | Jetpack Compose @Wolfram Rittmeyer
19:30 – 20:00 | Navigation library @Carlo Lucera

Wolfram Rittmeyer este dezvoltator Android din 2012 și de atunci bloguește despre asta. Este foarte activ în comunitatea Android, îi place să vorbească la Devfests și conferințe și este co-organizator al GDG, Düsseldorf. El este un expert Google Developer atât pentru Android, cât și pentru Asistentul Google. În prezent, lucrează ca freelancer. Desigur, nu totul este tehnologic. Ca tip de familie, Wolfram este un tată mândru al celor doi fii ai săi, Linus și Niklas. De altfel, ele sunt, de asemenea, o sursă frumoasă de inspirație atunci când vine vorba de tehnologii.

Carlo Lucera, cunoscut sub numele de HatDroid, un entuziast al tehnologiei și dezvoltator de Android, mereu în căutare de noi tehnologii și strategii de îmbunătățit. Întotdeauna gata să împărtășească experiențele sale pentru a ajuta comunitățile să crească.

Share
Urmareste-ne pe
Ramai la curent cu ultimele noutati de la DIgital Stack.
Ultimele postari

Postari similare

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Image-CNC5DVN.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue