Search
Close this search box.

Tech Talented

Cu ateliere conduse de experți, perspective acționabile și motivaționale, acest eveniment puternic vă va ajuta să rămâneți conectati, să vă inspirați și să vă stimulați cariera.

Participați la seria de discuții Bloomberg pentru a auzi de la 4 dintre inginerii noștri despre diferitele lor rute către inginerie software, experiențe de stagiu și pentru a primi sfaturi cu privire la procesul de interviu. Va avea loc o discuție urmată de șansa de a pune întrebări.

AGENDA EVENIMENTULUI
18.00 – 18.10 – SALUT
18.10 – 19.15 – BLOOMBERG’S PANEL – 4 OAMENI, 4 RUTE DIFERITE ÎN INGINERIA SOFTWARE | Vorbitori Cristina MANOLESCU, Marius CIUBOTARIU, Roxana STIUCA, Cristian CHIRAC
19.15 – 19.30 – EVENT TAKE AWAY | Întrebări și răspunsuri, concluzii

DESPRE VORBITORI

Cristina MANOLESCU | inginer de software
Bio: Cristina a absolvit o diplomă de licență în matematică cu managementul afacerilor la Universitatea din Birmingham înainte de a se alătura Bloomberg Engineering. În prezent este lider de echipă în ENG AIM Trade Processing & Reporting.

Marius CIUBOTARIU | inginer de software
Bio: Marius a absolvit o diplomă de licență în afaceri la management la ESC Grenoble înainte de a se alătura Bloomberg Analytics. S-a mutat în departamentul de inginerie în 2016 prin programul nostru intern de mentorat și acum lucrează în Biblioteca de prețuri ENG DERV.

Roxana STIUCA | inginer de software
Bio: Roxana studiază Informatica la UPB și a finalizat recent un stagiu virtual cu Bloomberg în echipa ENG EM Auctions & Order Book.

Cristian CHIRAC | inginer de software
Bio: Cristian a finalizat un stagiu de 6 luni la Bloomberg, ca parte a masterului său în matematică și informatică la Imperial College din Londra, în 2017, înainte de a se alătura cu normă întreagă în 2018. În prezent lucrează în echipa ENG BTCA Front End.

Share
Urmareste-ne pe
Ramai la curent cu ultimele noutati de la DIgital Stack.
Ultimele postari

Postari similare

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Image-CNC5DVN.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue