Search
Close this search box.

Designing REST APIs for .NET Developers

live interactive

Scurta descriere

Într-o lume dominată de API-uri, în care toată lumea doreste să implementeze microservicii, devine destul de greu să alegi o paradigmă sau un standard care să rezolve toate nevoile afacerii. GraphQL, REST, OData, gRPC? Ce să alegi?

REST pare a fi un standard de facto. În ciuda acestui fapt, multe dintre aceste așa-numite API-uri REST nu respectă instrucțiunile și devin fragile, greu de evoluat și întreținut. În plus, cu câteva referințe la HTTP Clients pentru comunicarea de la server la server, veți avea rețeta perfectă pentru dezastru.

Căutați un API care să nu fie o povară pentru dvs.? Ce zici de partajarea datelor?

În acest curs, veți învăța cum să modelați API-urile care pot fi dezvoltate și extensibile și cum să utilizați și să aflați despre ce este cu adevărat REST și cum să îl implementați corect folosind .NET.

Lista de subiecte

Beneficii

Acreditare

Acest curs este pentru

All Developers

Preconditii

NIVEL

Intermediar

DURATA

21 ore

Despre trainer

Irina SCURTU

Microsoft MVP pentru tehnologii pentru dezvoltatori, arhitect software, trainer tehnic CTT + și Microsoft Certified Trainer, Irina este mereu în căutarea ultimilor tendințe și a celor mai bune practici în arhitectură. Irina are peste 1000 de ore de instruire, ateliere și prezentări, fiind pasionată de schimbul de cunoștințe. Este constructor de comunități, fiind fondatoarea DotNet Iasi User Group și a conferinței dotnetdays.ro. Puteți, de asemenea, să o vorbiți pe Irina la conferințele importante din Europa sau să scrie articole pe blogul ei. https://irina.codes

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Image-CNC5DVN.jpg
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue